Ons concept

Journalistieke uitzendingen als communicatiemiddel tussen adverteerder en consument, in de vorm van live-interviews.

Een dagelijkse afspraak op vaste tijden.

Lange exclusieve formats die meerdere keren worden uitgezonden op de grootste nationale radiozenders in binnen- en buitenland.

Een publiek van duizenden luisteraars.

De adverteerder dichter bij de consument brengen. Dat gebeurt door de vragen van luisteraars/consumenten op een pedagogische manier te beantwoorden zodat ze de belangrijkste punten beter begrijpen en langer onthouden, en een positief beeld van het merk krijgen.

Eerlijke, onomwonden taal. Gepersonaliseerde inhoud in de vorm van interviews in een livesetting met een medewerker of vertegenwoordiger van het merk, aansluitend bij de actualiteit en de belevingswereld van de consument. Dat maakt de boodschap duidelijker, geloofwaardiger en krachtiger.

Een programma in een programma. 

Dagelijkse uitzendingen op vaste tijdstippen in een lang exclusief format.

Radio is het meest geloofwaardije medium en staat dicht bij de consument. Radio heeft een groot en trouw publiek en biedt daarmee kracht en relevantie. Kortom, radio is dé referentie voor duizenden luisteraars.

ARadio Group staat meer dan 10 jaar ervaring met succesvolle infomercials en publireportages voor ontelbare ondernemingen en instellingen.

« Communicatie door middel van informatie »

Wereldwijde communicatie

ARadio Group is een internationaal concept. Onze kronieken worden uitgezonden op de grote radiostations in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Canada en de U.S.